Funkcje parowe w piekarnikach marki Amica zaskakują swoją wszechstronnością i funkcjonalnością i będą doskonałą pomocą w przygotowaniach do świąt. Co więcej, usprawnią wekowanie słoików i pasteryzację przetworów. Sprawią, że sernik będzie wyjątkowo puszysty, mięso równomiernie wypieczone, a przygotowane wcześniej potrawy odpowiednio podgrzane i soczyste.
Gotowanie na parze to obecnie temat bliski nie tylko osobom, którym zależy na poprawie sylwetki. Coraz chętniej sięgają po urządzenia wykorzystujące funkcje parowe, ponieważ zależy im na szybkim i zdrowym posiłku, który zaskoczy aromatem i smakiem. Amica inspiruje do sięgania po proste programy parowe dostępne w piekarnikach, które zachęcą do codziennych eksperymentów w kuchni. W przedświątecznym czasie pomogą również w przygotowaniu tradycyjnych dań na rodzinne biesiadowanie.
Jak korzystać z piekarników parowych? Są bardzo intuicyjne w obsłudze, wystarczy podążać za wyświetlanymi komunikatami. Specjalny generator FullSteam dozuje parę i rozprowadza ją po całej komorze piekarnika, dzięki czemu potrawy są zawsze idealnie wypieczone. Z kolei system Amica BakingPro to możliwość pieczenia szybciej, lepiej i więcej. Udoskonalona konstrukcja komory z powiększoną grzałką opiekacza pozwoli na przygotowanie większej porcji wypieków na większych blachach.
Wielofunkcyjne programy parowe pomogą w codziennym życiu każdego z nas. Korzystając z dostępnych funkcji i gotowych programów, rozwiniemy kuchenne umiejętności, a nasi goście i domownicy docenią codzienne posiłki niczym z najlepszych restauracji. Razem z nimi możemy stworzyć idealną parę w naszych czterech ścianach!
© 2024 InfoMarket