Luksusowa marka AGD – Gaggenau towarzyszyła premierze elektrycznego modelu Rolls-Royce Spectre. Goście mieli okazję nie tylko podziwiać luksus w postaci samochodu, ale również skosztować go dzięki daniom spod ręki Witka Iwańskiego, szefa kuchni w hub.praga oraz wieloletniego Ambasadora marki Gaggenau.
Sprzęt Gaggenau ceniony jest przez najwybitniejszych szefów kuchni z całego świata, a jego profesjonalizm i komfortowa funkcjonalność inspirują domowych kucharzy do poszerzania horyzontów kulinarnych i tworzenia dzieł na miarę mistrzów. Piekarniki parowe z funkcją pieczenia wspomagają domowych szefów kuchni dzięki programom automatycznym i wyjątkowo dokładnej regulacji temperatury. Każdy piekarnik z serii 400 z powodzeniem spełni oczekiwania najbardziej wymagających szefów kuchni, gwarantując profesjonalne rezultaty przy każdym użyciu. Miłośników domowej kuchni na najwyższym poziomie zachwyci także bezstrefowa płyta indukcyjna CX 492. Rozległa powierzchnia płyty o szerokości 90 cm pozwala na dowolne korzystanie z całej jej przestrzeni przy jednoczesnym użyciu aż sześciu naczyń. Na szczególną uwagę zasługuje koncepcja zabudowy chłodniczej, zainspirowana nowoczesną architekturą. Seria modułowych urządzeń chłodniczych Vario 400 została zaprojektowana z myślą o koneserach wzornictwa najwyższych lotów. Wizualna spójność i pełna kompatybilność modułów sprzyjają swobodzie tworzenia dowolnych, dopasowanych do indywidualnych potrzeb kombinacji. Poszczególne urządzenia zachwycają prostą elegancją i znakomitą organizacją doskonale wyposażonych wnętrz, a przezroczyste, szklane półki uwidaczniają cały potencjał dostępnej przestrzeni. Duże, bezuchwytowe drzwi uchylają się pod delikatnym naciskiem dłoni, potęgując wrażenie komfortu klasy premium.
Bez wątpienia – urządzenia marki Gaggenau, niczym najlepsze samochody, są klasą samą w sobie. Przeznaczone zarówno dla profesjonalistów, jak i ambitnych, kreatywnych miłośników sztuki gotowania, wnoszą do kuchni nowy poziom estetyki, futurystyczną funkcjonalność oraz najwyższy komfort, znany dotąd wyłącznie szefom kuchni.
Dań przygotowywanych na tych niezwykłych urządzeniach można skosztować w warszawskiej hub.praga. Restauracja Witka Iwańskiego podaje współczesną wersję polskiej kuchni, nie zamykając się na to, co ciekawe i dobre z reszty stron świata. Łączy klasyczne menu degustacyjne i à la carte.
Łączy również Warszawę w nieprzypadkowym wyborze lokalizacji po praskiej stronie Wisły, przy ul. Jagiellońskiej 22 w odrestaurowanej, ponadstuletniej kamienicy Chaima Herkowicza i Perlii Grinberg.
Witek Iwański, szef kuchni hub.praga.
Niemal każdy centymetr restauracji został zaprojektowany i zrealizowany w sposób niezwykle przemyślany. Naszą indywidualność zaznaczamy zarówno tym, co na talerzu, jak i charakterem wnętrza – eleganckim, nowoczesnym i przytulnym. Docenili to autorzy przewodnika Michelin, wyróżniając nas w tegorocznej publikacji.
Autorska kuchnia zachwyca smakiem, kompozycją i pomysłowością, a o doskonale przyrządzone dania dbają luksusowe urządzenia AGD marki Gaggenau.
Gaggenau jest producentem najlepszej jakości urządzeń gospodarstwa domowego i cieszy się pozycją lidera innowacji w zakresie technologii i wzornictwa „Made in Germany”. Wielokrotnie nagradzane urządzenia tej marki, której historia sięga 1683 r., zawsze rewolucjonizowały wyposażenie domowych kuchni. Jej sukces oparty jest na postępie technicznym i wyrazistej formie w połączeniu z doskonałą funkcjonalnością. Od roku 1995 Gaggenau jest spółką koncernu BSH Hausgeräte GmbH z Monachium, obecną dzisiaj w ponad 50 krajach i dysponującą 24 flagowymi salonami wystawienniczymi w największych światowych metropoliach.
© 2024 InfoMarket